Fraktinformation

Våra transportfirmor inkluderar DHL Express, Deutsche Post, Swiss Post, bpost International, HK POST och USPS.Standard Leverans Leverans inom 5 till 12 dagar.
Påskyndad leverans Leverans inom 2 till 4 dagar.Viktigt att notera: Vänligen följ din leverans på sidorna nedan genom att använda ditt spårningsnummer. Om du inte har mottagit ditt spårningsnummer, var vänlig kontakta kundsupport. Om du inte har mottagit ditt paket inom den estimerade tidsramen, var vänlig kontakta vår kundsupport för assistans.

Frakt – Vanliga frågor och svar 

Vi levererar varor internationellt, till vilket land som helst i världen. Vi levererar även till PO och APO/FPO lådor.

De flesta beställningar som görs måndag-fredag kommer att paketeras och skickas inom 1 till 2 arbetsdagar, om annat inte har specificerats på produktens detaljsida. Vår standard leveransmetod fraktas med ett spårningsnummer. Vänligen se leveransuppskattningssidan för att få mer detaljerad info kring leveranstiden. Kunden är ansvarig för att ange en korrekt adress vid utcheckning. Om ett paket någonsin inte kan levereras på grund av en inkorrekt adress kan kunden bli ansvarig för de fraktkostnader som tillkommer för att skicka tillbaka paketet.

Inom 12-48 timmar efter det att din leverans är skickad får du ett Shipment Notification (leveransnotifikation) e-mejl som inkluderar bärarens namn. Du kan även se den här informationen genom att logga in på den online Order Status sektionen. Kopiera och klistra in spårningsnumret för att se statusen av ditt paket på bärarens websida. Spårningsinformation kan ibland inte direkt vara tillgängligt, då det kan ta ett par dagar för spårningsinformationen att aktiveras. Postbärare kanske inte erbjuder aktuell spårningsinformation.