Terugsturen en Terugbetalingen

Ieder product gekocht bij ons kan worden teruggestuurd voor een volledige terugbetaling binnen 30 dagen van de dag dat u de bestelling plaatste.

Lees de volgende stappen hoe u dit kunt doen:

1. Vraag een terug stuur nummer aan door ons te e-mailen of door het gebruik van onze website contact formulier, voordat u het product terug stuurt. Voeg uw naam, bestelling nummer, reden van terugsturen en of u uw geld terug wilt of het wilt ruilen voor een ander product. Binnen 1 of 2 werkdagen na het versturen van uw aanvraag nemen we contact met u op via email met een RMA nummer en verdere instructies.

2. Teruggestuurde items dienen volledig te zijn en geen noodzakelijke onderdelen missen. Als u een product terugstuurt schrijf dan uw RMA nummer op het pakket.

3. Wij betalen niet de verzendkosten voor producten die niet kapot zijn. Het is tevens de verantwoordelijkheid van de klant om teruggestuurde producten goed te verpakken.

4. Terugbetalingen worden gedaan via de oorspronkelijke betalingsmethode. De terugbetaling zal worden gedaan op dezelfde dag als we het product ontvangen. Als het niet noodzakelijk is om het product terug te sturen, zal de terugbetaling plaatsvinden op dezelfde dag als we u dit per email aangeven. 

Als u een vervanging van hetzelfde product wenst vanwege een defect product na 30 dagen van de datum van uw geplaatste bestelling, alle producten die we verkopen zijn voorzien van onze eigen 6 maanden garantie vanaf de plaatsing van de bestelling. Email ons met uw bestelling nummer en omschrijving van het defect voor een vervanging. Wij kunnen u dan hetzelfde product sturen of een gelijkwaardig product met een gelijkwaardige prijs die u aangeeft.