Returnerings og Refunderingspolitik

Et hvert produkt købt gennem os kan blive returneret for en fuld refundering, eller ombyttet inden for 30 dage, fra dagen du placerede din ordre.

Læs venligst de understående trin, der forklarer hvordan dette gøres.

1. Anmod om et returneringsnummer ved at e-maile os, eller ved at bruge vores hjemmesides kontaktformular, inden du returnerer produktet. Inkluder venligst dit navn, ordre nummer, grunden til returneringen, og om hvorvidt du vil returnere for en fuld refundering eller ombytte til et andet produkt. Inden for 1 til 2 hverdage efter indsendelse of anmodningen vil du blive kontaktet via e-mail, med et RMA nummer og produkt returneringsinstruktioner.

2. Returnerede varer skal være i komplet tilstand, og må ikke mangle nogle nødvendige dele. Når du returnerer et produkt, så skriv venligst RMA nummeret på pakken.

3. Vi betaler ikke for returnerings forsendelsesomkostningerne for ikke-defekte returneringer. Det er også kundens ansvar at sørge for at de returnerede varer er pakket korrekt.

4.  Refunderinger vil blive udstedt til den originale betalingsmetode. Refunderingen vil blive udstedt samme dag vi har modtaget dit returnerede produkt. Hvis produktet er blevet anmodet om at blive returneret, vil refunderingen blive udstedt samme dag som vi specificere til dig i en e-mail.

Hvis du ønsker at få en erstatning af det samme produkt pga. et defekt produkt, 30 dage efter datoen hvor du placerede din ordre, kommer alle de produkter vi sælger med vores egen 6 måneds erstatningsgaranti fra dagen ordreren blev lavet. E-mail os venligst med dit ordrenummer samt en beskrivelse af defekten, for at få en erstatning. Vi kan sende det samme produkt, eller et tilsvarende produkt af samme værdi, som du specificere. 

ULTRON DIGITAL TECHNOLOGY LIMITED
12B, Kwun Tong Industrial Centre
448 Kwun Tong Road
Kwun Tong, Kowloon
Hong Kong


      [email protected]
      +852 5147 1669
      9:00 - 18:00 HKT ,   Monday to Friday