Over ons
We zijn gevestigd in Hong Kong en alle bestellingen worden verzonden vanuit ons magazijn daar.

De producten die we verkopen zijn gloednieuw in de originele verpakking (bekijk de productpagina voor meer details, als het niet origineel verpakt is zal het worden aangegeven op de product beschrijving). Waarom zijn onze prijzen zo laag? Dat is simpel. We hebben ons bedrijf ingericht als een groothandel. We verkopen in grote volumes en hebben onze systemen geoptimaliseerd, zodat we u de beste combinatie van prijs en service kunnen bieden.

Ons team is een buitengewone groep van mensen die plezier hebben in wat ze doen. Ze zullen u helpen op iedere stap van de reis en willen u graag van dienst zijn met het juiste advies en niet om alleen maar te verkopen. Als we iets verkeerd doen, herstellen we het snel en zorgen we er voor dat het niet nogmaals voorkomt. Wij gaan ervoor om u service van topniveau te geven en garanderen 100% volledige klant tevredenheid. Daarom komen klanten steeds weer bij ons terug om bij ons te winkelen.

Ons doel is simpel. Wij willen uw eerste bron zijn voor de beste unieke producten, met de beste prijzen en waardering, met de beste mogelijke klantenservice die mogelijk is.