Verzend Informatie

Onze bezorgdiensten zijn onder andere DHL Express, Deutsche Post, Swiss Post, bpost International, HK POST, en USPS.Belangrijke opmerking: Volg uw verzending op de onderstaande pagina’s met uw tracking nummer. Als u nog geen tracking nummer heeft ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. Als u uw verzending niet heeft ontvangen in de verwachte levertijd, neem dan contact op met onze klantenservice voor assistenite. 

Verzending FAQ 

Wij verzenden internationaal naar ieder land in de wereld. Wij verzenden ook naar PO en APO/FPO postvakken.

De meeste bestellingen geplaatst tussen Maandag en Vrijdag worden ingepakt en verstuurd binnen 1 tot 2 werkdagen, tenzij anders wordt vermeld op de product pagina. Onze standaard verzendmethode is met een tracking nummer. Kijk op de verzend informatie pagina voor meer specifieke informatie over levertijden. De klant is verantwoordelijk voor het geven van een correct adres bij het bestellen. Als een pakket niet af te leveren is door een fout adres, is de klant verantwoordelijk voor het opnieuw versturen van het pakket.

Binnen 12-48 uur nadat uw item(s) zijn verstuurd, sturen wij u een Verzend Notificatie email met de naam van de vervoerder. U kunt deze informatie ook vinden door in te loggen bij de online Order Status sectie. Kopieer het tracking nummer naar de website van de vervoerder om de status van uw pakket te zien. De tracking informatie is mogelijk niet meteen beschikbaar, het kan een paar dagen duren voordat de tracking informatie is geactiveerd. Vervoerders kunnen achterblijven met up to date tracking informatie.