Forsendelsesoplysninger

Vores forsendelsesbærere inkluderer DHL Express, Deutsche Post, Swiss Post, bpost International, HK POST, og USPS.Standard Levering Levering inden for 5 til 12 dage.
Hurtig Levering Levering inden for 2 til 4 dage.Vigtig note: Følg venligst din forsendelse på siderne under, ved at bruge dit tracking nummer. Hvis du ikke har modtaget dit tracking nummer, så kontakt venligst vores kundeservice. Hvis du ikke har modtaget din pakke inden for den estimerede tidsramme, så kontakt venligst vores kundeservice for at få assistance.

Forsendelses FAQ 

Vi sender internationalt, til ethvert land i verden. Vi sender også til PO og APO/FPO bokse.

De fleste ordre placeret mandag-fredag vil blive pakket og sendt inden for 1 til 2 hverdage, med mindre andet er angivet på produktets detaljeside. Vores standard leveringsmulighed bliver sendt med et tracking nummer. Se venligst siden med forsendelsesoplysninger for at se mere specifikke leverings tidsrammer. Kunden er ansvarlig for at give den korrekte adresse under betalingen. Hvis en pakke ikke kan leveres på grund af en forkert angivet adresse, er kunden ansvarlig for eventuelle forsendelsesomkostninger for at sende pakken igen.

Inden for 12-48 timer efter at din(e) vare(r) er blevet afsendt, vil vi sende dig en Forsendelses Notifikations e-mail, der inkluderer bærerens navn. Du kan også se denne information ved at logge ind på den online Ordre Status sektion. Kopier og indsæt dit tracking nummer for at se statussen af din pakke, på bærerens hjemmeside. Sporingsinformation er muligvis ikke tilgængeligt med det samme, det kan tage et par dage for sporingsinformationen at blive aktiveret. Post bærere giver muligvis ikke opdateret sporingsinformation.