Om Oss

ULTRON DIGITAL TECHNOLOGY LIMITED
12B, Kwun Tong Industrial Centre
448 Kwun Tong Road
Kwun Tong, Kowloon
Hong Kong


      [email protected]
      +852 5147 1669
      9:00 - 18:00 HKT ,   Monday to FridayVi har base i Hong Kong og alle bestillinger sendes fra lageret vårt der.

Produktene vi selger er helt nye i orginalpakningen (venligst sjekk produktlistene for mer spesifikke detaljer. Hvis et produkt er utenfor orginalembalasjen vil det stå på produktlisten.) Hvorfor er våre priser så lave? Det er simpelt. Vi har modelert vår bedrift til å ligne på en storsalgs bedrift. Vi selger i store mengder og har fokusert på å tilby deg den beste kombinasjonen av pris og service, tilgjenglig overalt.

Vårt team er en ekstraordinær gjeng som elsker det de driver med. De vil hjelpe deg gjennom hvert steg og er mer enn villige til å gi deg de rette rådene, ikke bare selge deg noe og glemme det etterpå. Hvis vi gjør noe feil, vil vi fikse dette fort og sørge for at det ikke skjer igjen. Vi er dedikert til å gi deg førsteklasses kundeservice og garantere 100% tilfredse kunder. Dette er grunnen til at kunder kommer tilbake igjen og igjen for å handle med oss.

Vårt mål er enkelt. Vi vil være din hovedleverandør for de beste, mest unike produktene, til den beste prisen og med den beste kundeservicen som er mulig å gi.